Wednesday, June 24, 2009

lalala~~


aku.sangat.sangat.sangat.bersyukur!!

1st year telah ditamatkan dengan jayanya =)
kita tutup 1st year kita dengan tasbih kafarah dan surah al-asr
(ayat kak farah =p)


bioorganic chemistry
latin langguage
medical physics
biology

musim exam paling extreme,kalah spm.series!macam2 jenis stres jumpa kali ni.lebih dari jenis2 stres spm.yang jenis tak pernah terlintas pun ada.hish...stres yang amat.b'jangkit2 lak tuh.merebak macam swine flu. =p

oh ye..sempena ngan exam ni bakat baru aku dicungkil.berjaya tak tidur malam berturut2 sampai 3-4 hari.tidur ntah brapa jam je.hebat tak?hebat wooo~~biasa pukul 11 pun dah ngantuk.

sempena ngan musim exam ni jugak dianugerahkan mimpi yang extreme.malam nak exam chem.mimpi diserang formula.menusuk2 bertubi2 kat otak.sakit yang amat.sampai menjerit2 meronta2.series sakit kepala masa tu.dalam mimpi tuh paling banyak formula phenol.bangun tu terus baca phenol,mana la tau petunjuk.tapi frust tak dapat.sampai skang duk t'kenang phenol.agaknya sampai akhir hayat kot phenol akan terus melekat dalam fikiran.dalam exam tuh dapat soalan ketoacid.nasib dapat jawab.oh ye..untuk makluman,bioorganic chem sangat2 banyak formula.beratus2 kot.ntah.yang penting sangat banyak.separuh mati duk hafal..T_T

physics lak sangat2 dibantu oleh prof-ku yang sangat comel.haha die tak tanya extra question.langsung!baik,kan?dah la comel..=)

dan akhir skali,biology.yang paling buat orang emo, stres dan bengang.dikejutkan dengan berita ramai fail!paling banyak dapat 3,lulus cukup makan.gile!strict gle cikgu.masing2 stres emo stres emo stres emo.

comel x?baru beli.. =p

aku?hm...alhamdulillah sangat2 Allah tolong aku.ye,Allah tolong banyak yang amat sangat sangat sangat.huhu terharu.nak jugak Allah tolong aku yang ntah pape nih.semua yang Allah bagi sama ada sebagai nikmat atau ujian.ntah2 dapat camtu pun Allah saja nak uji,kn kn?

ntah apa aku ngarut panjang2 ni.kompem semua orang baca lompat2.tol x?wek!xkesa pun..yang penting aku puas hati dapat luahkan =)

3hari lagi balik m'sia!!!weee~~~~
fly~~~~~~~
b'debar2!series!waaa mcamana eh m'sia skang?kesunyian tanpa kehadiran aku?
seronoknye..seronok seronok seronok!
hati b'bunga2 nak balik m'sia.. =)


huhu tapi masalah hingusan datang balik semalam.huhu xnak kne quarantine kat klia!!!
kamu2 semua doakan aku tak kene tahan eh! =p

12 comments:

pembaca setia said...

sy x baca lompat2. duduk aje. haha

slmt pulang. insyAllah selamat ;)

bawangmerah said...

semoga selamat pulang! =)

Fatimah Othman said...

salam myra,
akak pon seronok bce post myra.
moga cepat sembuh...=)insya Allah!

amyrah said...

huhu harap2 la..
dengar kat m'sia cam da strict je sal swine flu akhir2 ni..
T_T

Syaza Izura said...

hoho..da abes 1st year..
gud2..
kite br nak stat 1st year..
takutss..~~
huhu..

Syazwan Harun said...

idop dah mule bz ngn assignment.
kalu xreply pandai2 lah paham.

amyrah said...

syaza
xpe..korg mesti ok punye..
all d best,ok!

syazwan
-.-
yela...
bz laaaaaa.....

pja_chan said...

okaeri! *selamat pulang!*

Abby<333 said...

hahahhaa
aku pon pena mimpi extreme cm ko =)
aritu nk exam 1 orgo
mlm tu mimpi formula je keje..
formula name2 substance..

then sok nk exam 2 orgo lak
aku mimpi aku ckp kt member aku
klu yg ni fail aku nk drop kos ni
wakaka
pastu ade mamat ni
tetibe dtg kt aku kate jgn drop
troskn aje
pastu aku x fail
alhamdulillah ok laa =p

klaka kan mimpi2 ni
have a safe trip eyh!
aku da balek aritu
skrg ni kt us cm da x strict dah rsenye psl swine flu~
;)

amyrah said...

hahaha
siap mamat dtg pujuk jgn drop ag
mnarik2
nak cmtu gak r!
hahaha

Abby<333 said...

haaa
nk 'org tuu'
masok mimpi keee?
huhu =)

amyrah said...

haha
sape 'orang tu'?
nk ptera raja..
=)