Friday, December 25, 2009

exam mode activated

teka berapa suhu pagi ni?
- 3!jeng jeng jeng PANASSSSSS :P
alhamdulillah..seronok seronok seronok! :)
harap2 suhu ni kekal saaaaampai abes winter

ok.current update.

exam anatomy ngan histology makin dekat.
anatomy: "largest exam in a medical student life"
histology tak kisah..plan setakat ni,seminggu sebelum exam baru nak start.
sekarang kena fokus anatomy
roughly, tinggal sebulan je lagi!
TAK CUKUP!!!
gile punya banyak teori
gile punya susah preparat
banyaknyee kena sumbat dalam otak in such little time!!
huhuhu entah sempat ke tak ni nak revise
tu la, senior pesan suh start revise dari awal sem degil
:( :( :( :( :(

hm...skarang ni lak ngah sibuk kumpul zachot untuk subjek2 lain
zachot dah berjaya kumpul 4 subjek!
usaha mem-panda-kan mata selama berhari-hari berbaloi
ada 5 subjek lagi untuk dapat zachot, termasuk PE (ala2 PJK kat sekolah dulu)
tapi semua test dah buat
tinggal nak tunggu result
harap2 semua ok :)
bak kata hairi "almost fail doesnt change anything.but fail change everything"
haha believe it or not, but its true :D
tp xmo la dapat 3
perasaan sangat2 tak puas dan tak best kalau dapat 3.. T_T

tak sabar nak abes 2nd year :)
theoretical year abes
nanti masuk clinical year!
nanti boleh jumpa russian2 yang sakit
but yet, its getting tougher year by year
akhir2 ni macam dengar ramai la pulak yang kecundang,kena repeat year
repeat the whole year again? huhuhu xmo!!!

ok2 jangan fikir jauh2
ni yang depan mata pun tak selesai lagi
kawan2!! jom doa!
"mudah-mudahan nurul amyrah cemerlang dalam exam anatomy dan histology nanti..aminnn~" :)

7 comments:

AuLiA said...

aik? doa untuk dri sdrik sorang2 jek?

Syazwan Harun said...

gdluck :)

sha'ari said...

setelah berazam yakni berusaha,maka bertawakallah kpd Allah..semOga b'jaya..

pja_chan said...

ha. ko da 2nd year. kami? 1st year pon xmsuk lg.huwaa~

amyrah said...

kudin
er...ye2
meh nk ediy sket

syazwan
doakan byk2 tau!

amyrah said...

shaari
insyaAllah :)

pija
kami fast track~
haha :p

eD said...

perghh...-3 tu panas? waaa..selamat membeku la kamu yek :P

gudluck exam ^^

*bloghopping*