Monday, May 3, 2010

tetamu musim panas

ehem2..salam

waaaahhhhh~!
lama gila x update blog,kn kn..dekat 2 bulan!ish3 dasyat2..
ni semua sebab pakai intenet U punya line yg bayaq ikot byte.so kena la kemut2 :p

oh ye..meh nak cerita p'kembangan kat sini.dah masuk summer kot.sini memang pelik.lepas winter,terus lompat jadi summer.suhu boleh berubah dengan dasyat dalam sekelip mata, macam hati manusia.

skarang dah 26 dgree!
oooohh panaaaaassss panaaaaaaaasss~!haha :p

kira macam dah summer la,kn kn?ari tu ada la spring kejap dalam seminggu lbeh kot.itupun boleh snow tiba2!mula2 snow,lepas tu hujan batu ais yang sangat lebat.tapi bahagia duk dalam hujan tu!x basah pun~~sronok tengok dorang beketul2 jatuh :) daun2 hijau n bunga2 baru je nak mula tumbuh dah terbantut.skarang semua dah berjaya membesar dengan mekar.dapat picnic semalam bahagia :) dah lama kempunan nak picnic :p



oh3!2 hari lepas kawan2 dari moscow datang!huhu bestnyeee jumpa korang~!!banyak lagi nih tempat ktorang x sempat bawa korang :( huhu nanti datang la lagi eh!

ukhwah fillah abadan abada :)

semangat tangkap gamba sampai x nampak kereta kebal blakang tuh

we are one :)

jom naik payung terjun! :p



"sesungguhnya orang2 mukmin itu bersaudara,kerana itu damaikanlah kedua saudaramudan bertakwalah kepada Allah, agar kamu mendapat rahmat" (49:10)

Dari Anas RA dari Nabi SAW bersabda, “Tidak sempurna keimanan seseorang dari kalian, sebelum ia mencintai saudaranya (sesama muslim) sebagaimana ia mencintai dirinya sendiri.”

4 comments:

Syazwan Harun said...

finally!
jenuh tgu awk update :)
keep it up :)

ala kalo awk gne bb nnt, awak bukan surf sgt pon, kn2? :P

amyrah said...

hahaha lama ke tunggu
xda benda agpun nak tulis :(

xmo bb!nk iphone :D

Syazwan Harun said...

orang kate broadband la
bukan blackberry :P

amyrah said...

ooo
hahaha :p
salah paham lak
aish..malu2
guna banyak ar skang! :)