Saturday, April 18, 2009

Pabila kisah2 lama dikenang~

Tigs.

1,2,3 Jupiter.semua perempuan.kelas yang sangat2 hevoc!xda apa yang dirahsiakan.we share all our thoughts, laughs n tears.kawan2 adalah segala-galanya.tapi sayang, kami dipisahkan mengikut ranking start form 4.tapi tetap akan bersama semula kat port biasa waktu rehat.xkan ku lupa, waktu kelas berkumpul balik dan menangis bersama semahu2nya pada hari terakhir untuk yang akan berpindah ke mrsm dan sbp.tangisan sahabat sejati that I’ll treasure for the rest of my life.

*nazurah*amyrah*syazwani*najihah*
Orang terdekatku dalam kelas. The 4 hokage. 4 kelopak lucky clover jadi simbol persahabatan. Berjanji untuk bersahabat selamanya. Tapi semua terpisah ke maktab berbeza. Syahdu,kan..

Maktab.

404-504. dikatakan kurang rapat antara laki dengan perempuan. tapi stil, we apreciate n r always there for each other.yang penting, budak2 perempuan memang besh2 semuanya! Selalu melekat 1 tempat. Sangat2 bising, lagi2 dengan bantuan “miss loudseaker”. Sampai budak laki bengang n cikgu pun pening =p. Teringat masa kami sama2 turun padang untuk riadah, main benda ala2 piring terbang tuh(lupa lak nama ape =p), kait2 rambutan tepi padang, makan sama2 tepi tuh..antara yg sgt2 xkan ku lupa.every moment is very2 precious.

*khalidah*amyrah*afidah*sariyah*
Orang terdekatku dalam kelas.sangat bantu-membantu. teringat gambar kita berempat yang masuk majalah remaja.yup2!kita memang comel!=p

I met someone back then.someone special i guess..tp sayang, its over for now. =)

Sekarang klasm8 semua dah berpecah2 kejar cita2 masing2.hampir separuh dapat tawaran oversea, alhamdulillah.dengar cerita ada gak yang nak bertunang bulan 6 nih.tahniah!maju betol korang nih!=)

Intec.

Kelas 12C, 5 lelaki dan 11 perempuan. Kamu memang sangat2 besh! Belumku jumpa kawan2 seperti kamu. Series! We were always together, always. There’s completely no grouping among us. We are 1! and will always be. Life kat intec sangat bebas, sangat hepi, sangat bhagia. Bebas untuk keluar dan bebas dari education =p. Pergi kelas, separuh masa dihabiskan untuk menyanyi dan menari. Pelik,kn? Tempat study paling enjoy pernah ku jumpa. Masing2 pun sporting sangat, as if study is not the main priority. But still, time nak exam memang masing2 pulun sehabis2nya. Atlast, we passed the exam with flying colors. Tapi kemudian dipisah2kan mengikut universiti.
“It’s such a shame for us to part”.

Silaturrahiim kami, ukhwah fillah
Bermusuh kami, nauzubillah
Berpisah mati, insyaAllah
Pengubat hati, doa rabitah

kiroro - best friend



Best Friend - Kiroro ( Japanese )

11 comments:

hanakimi said...

yeah!
intec mmg besh!
lagi2 dengan ade nye ak~!!
cayalah~
INTEC LIFE!

Imran said...

tiap kali abes prep malam, mesti lalu klas ko. Tiap kali lalu klas ko, mesti bising. hahahaha. guro2.

FAIZFAIZAH said...

tp saya heran.

bile kanak-kanak 511 lalu abes prep mlm.
nape 504 dh gelap??
hehhehehe....

dh lari g ds eh??
kantoi... oppps..

Syazwan Harun said...

da over eh...alaaaaaa...

amyrah said...

hanakimi
yup2!
ktorg nak g intec balik nih..nk ikot?

imran
kalau x bising tuh mmg xnormal =p

faizah
sbb kelas ktorang sentiasa ikot mase ds..
ds sntiasa menjadi target utama..
xkire mase klas or prep =p

syazwan
atleast its over for now..kn kn? =)

pja_chan said...

haha sengal.
sapa dak klas ko yg nak btunang tuh?????

amyrah said...

hahaha
dak laki
nak tunang ngn dak maktab gak
series ssh gle nk caye!
tp da hakikat =p

Abby<333 said...

uishhh..
gile ahh
sape la dak laki tuh
mmg dorg kapel ke time kt mktb dlu?

FAIZFAIZAH said...

haaaa???
spe wey?
wahhh..

gossip ni..
haishhh..
cane sye bley xtaw eh..

amyrah said...

um..
dari pe yg dberitau
dorg kpel pas mktb..
um..
cne ek nk ckp..
ad r sorg dak laki tuh..
dak slangor..skng kt uitm
haa..cari sdiri! =p

Syazwan Harun said...

rudddddddy!